0 0
Krémová polévka s fazolemi

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
425 g konzerva červené fazole nebo uvařené
3 dobře vyzrálé rajče nebo 200 ml pyré
3 brambory
2 kostky zeleninový bio bujón
1 cibule
oregano
olej

Krémová polévka s fazolemi

Trendy:

    Kdysi se oreganu, česky "dobromysli", přisuzovala kouzelná moc.

    • 30 min
    • Porcí: 3
    • Snadné

    Ingredience

    Postup přípravy

    Sdílet

    Připraveno v Miomatu

    Příprava krok za krokem

    1
    Hotovo

    Rajčata nařízneme, spaříme vroucí vodou a oloupeme. Přepůlíme a odstraníme "bubáka". Oloupeme a nakrájíme brambory a cibuli. Do MioMatu kápneme trohu oleje, na něj hodíme rajčata, brambory, cibuli, bujóny, zasypeme trošičkou oregana a zalijeme vodou mezi rysky "min" a "max". Přiklopíme, zapojíme do zásuvky a stiskneme tlačítko "Mash/Soup". Za 25 minut přístroj zapíská a je hotovo.

    2
    Hotovo

    Mezitím si slijeme a propláchneme fazole, necháme okapat. Rozdělíme je do polévky na talířích a ozdobíme čerstvým oreganem.

    Miriam

    Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

    předchozí
    Vegetariánská směs ála „znojemská“
    další
    Ovocné muffiny
    předchozí
    Vegetariánská směs ála „znojemská“
    další
    Ovocné muffiny

    Přidejte svůj komentář