Ingredience
- 425 g konzerva červené fazolenebo uvařené
- 3 dobře vyzrálé rajčenebo 200 ml pyré
- 3 brambory
- 2 kostky zeleninový bio bujón
- 1 cibule
- oregano
- olej
Postup přípravy
Připraveno v Miomatu
Příprava krok za krokem
1 Hotovo | Rajčata nařízneme, spaříme vroucí vodou a oloupeme. Přepůlíme a odstraníme "bubáka". Oloupeme a nakrájíme brambory a cibuli. Do MioMatu kápneme trohu oleje, na něj hodíme rajčata, brambory, cibuli, bujóny, zasypeme trošičkou oregana a zalijeme vodou mezi rysky "min" a "max". Přiklopíme, zapojíme do zásuvky a stiskneme tlačítko "Mash/Soup". Za 25 minut přístroj zapíská a je hotovo. |
2 Hotovo | Mezitím si slijeme a propláchneme fazole, necháme okapat. Rozdělíme je do polévky na talířích a ozdobíme čerstvým oreganem. |