0 0
Krémová polévka z červené čočky

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
200 g červená čočka
100 ml kokosové mléko
2 stroužky česnek
2 kostky zeleninový bio bujón
1 petržel
1 cibule
1 lžička kurkuma
0,5 lžičky koriandr mletý
0,5 lžičky kardamom mletý
olej

Krémová polévka z červené čočky

Trendy:
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Červená čočka je nestravitelnější luštěnina. Navíc prospívá krevnímu oběhu a srdíčku

  • 30 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Připraveno v MioMatu

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Tak jako vždy je polévka připravená v MioMatu neskutečně jednoduchá. Prostě na dno kápneme trochu oleje, asi tak 1 lžíci, přidáme nahrubo pokrájenou cibuli, česnek a petržel. Zasypeme propláchnutou čočkou, přihodíme bujóny a koření a zalijeme vodou k rysce "max". Stiskneme tlačítko "Mash/Soup" a jdeme se věnovat oblíbeným činnostem :)

2
Hotovo

Za 25 minut přístroj zapíská, my do polévky přilijeme kokosové mléko a promícháme. Můžeme servírovat.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Banánový chlebíček s kakaem
další
Smetanové špagety se žampióny a masovými koulemi
předchozí
Banánový chlebíček s kakaem
další
Smetanové špagety se žampióny a masovými koulemi

Přidejte svůj komentář