0 0
Krkovice na gril v pivní marinádě

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
4 plátky 2cm silné vepřová krkovice
100 ml olej
100 ml světlé pivo
2 lžíce kečup
1 lžíce plnotučná hořčice
1 lžíce sriracha omáčka nebo chilli
0.5 lžičky sušená rozmarýna
0.5 lžičky třtinový cukr

Krkovice na gril v pivní marinádě

Trendy:
  • Masožrout

Marinádu při přípravě ochutnávejte a dolaďte dle vlastní chuti.

  • 20 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

V uzavíratelné dóze vyšleháme metličkou olej s pivem, kečupem, hořčicí, sriracha omáčkou (nebo chilli kořením), rozmarýnou a cukrem. Maso nakrájené na silnější plátky do marinády namočíme, dózu uzavřeme a odložíme do lednice na pár hodin, ideálně přes noc.

2
Hotovo

Opékáme na rozpáleném grilu z každé strany 4-5 minut.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Slaninová majonéza
další
Grilovaný lilek v meruňkové marinádě
předchozí
Slaninová majonéza
další
Grilovaný lilek v meruňkové marinádě

Přidejte svůj komentář