Ingredience
- 2 krůtí řízky
- 250 g cherry rajčátka
- 200 g zelené fazolky
- čerstvě mletý pepř
- sůl
- česnekové vločky
- olivový olej
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo | Fazolky omyjeme, odkrájíme zbytky stonků a nakrájíme je na kousky. Rajčata překrájíme na půlky. Do vyšší pánve nalijeme trochu oleje, rozpálíme a vhodíme do ní fazolky. Pět minut restujeme, na pánvičce občas prohodíme. Pak přidáme rajčata, osolíme, opepříme, ochutíme česnekovými vločkami a ještě asi 3 minutky zahříváme. |
2 Hotovo | Mezitím krůtí plátky zlehka naklepeme, potřeme olejem, osolíme, opepříme a ochutíme česnekovými vločkami. Zprudka opečeme z obou stran na pánvi. |