0 0
Lišky s vejci

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
1 miska lišky
4 vejce
4 lžíce šlehačka
1 jarní cibulka
olivový olej
sůl
pepř

Lišky s vejci

Plátky staršího chleba opečeme na olivovém oleji.

  • 20 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Lišky očistíme a větší nakrájíme na půlky nebo čtvrtky. Do nepřilnavé pánve kápneme trochu oleje a lišky na něm chviličku restujeme. V misce prošleháme vejce se šlehačkou, solí a pepřem. Lišky směsí přelijeme a při nižší teplotě zahříváme, aby se vejce srazila. Stále mícháme, abychom vejce nepřesušili. Cibulku nakrájíme a zamícháme až do hotové směsi.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Kulajda s liškami
další
Rozlítané paprikové lusky
předchozí
Kulajda s liškami
další
Rozlítané paprikové lusky

Přidejte svůj komentář