Ingredience
- 2 zralá mango
- 6 ks datle
- 3 lžíce jablečný ocet
- 2 stroužky česnek
- 2 lžičky strouhaný zázvor
- 2 lžičky třtinový cukr
- 1 ks cibule
- 1 ks zelená chilli paprička
- 1 lžička cibulová semínka
- hrst rozinky
- sůl
- olej
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo | Mango, chilli papričku, česnek a cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Do kastrolu nalijeme trochu oleje a na něm zpěníme cibuli s česnekem a cukrem. Přisypeme kousky manga, rozinky, pokrájené datle a chilli papričku. Okořeníme nastrouhaným zázvorem, solí a cibulovými semínky. Za stálého míchání rozvaříme. Nakonec dochutíme jablečným octem. |
2 Hotovo | Horké plníme do vyvařených skleniček a zavíčkujeme. Sterilizujeme při 85 st. C 15 minut. |