0 0
Marinované žampióny na gril

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

100 ml olivový olej
10 velkých žampióny
6 stroužků česnek
4 lžíce tmavá sojová omáčka
citrónová kůra
drcený kmín

Marinované žampióny na gril

Trendy:

    Tip: k žampiónům skvěle chutnaly chlebové hranolky.

    • Snadné

    Ingredience

    Postup přípravy

    Sdílet

    Příprava krok za krokem

    1
    Hotovo

    Žampióny otřeme ubrouskem a nakrájíme na silnější plátky, cca 1 cm. Olej smícháme s prolisovaným česnekem, sojovkou, trochou citrónové kůry a drceným kmínem. Plátky v marinádě důkladně namočíme a zakryté necháme aspoň 2 hodiny v lednici odstát. Pak grilujeme v rozpáleném grilu na aluminiovém grilovacím tácku, příp. na pod grilem v troubě.

    Miriam

    Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

    předchozí
    Pomerančové sušenky s vločkami a ořechy
    další
    Vaječná tlačenka
    předchozí
    Pomerančové sušenky s vločkami a ořechy
    další
    Vaječná tlačenka

    Přidejte svůj komentář