0 0
Marinovaný tempeh s rajčatovou omáčkou a špagetami

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Marinovaný tempeh s rajčatovou omáčkou a špagetami

    Postup přípravy

    Sdílet

    Pro 2 osoby budeme potřebovat:

    • 250 g čerstvých špaget
    • 300 ml pyré z pečených rajčat (nebo rajský protlak)
    • 1/2 balení marinovaného tempehu
    • 1 menší cibule
    • 2 stroužky česneku
    • hrst bazalky
    • sůl, čerstvě mletý pepř
    • olivový olej
    • pár hoblinek sýru parmazánového typu

    Postup:

    Do vroucí vody dáme vařit čerstvé těstoviny. Dodržujeme postup dle návodu.

    Na oleji orestujeme pokrájenou cibulku, přidáme na kostičky nakrájený tempeh a chvilku opékáme. Přilijeme rajčatové pyré, přidáme prolisovaný česnek, pokrájené bazalkové lístky, osolíme a opepříme.

    Na talířích posypeme hoblinkami sýru.

    Miriam

    Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

    předchozí
    Makové řezy
    další
    Havajské terče z kuřecího masa s bramborovou kaší a nokem z rukolového pesta
    předchozí
    Makové řezy
    další
    Havajské terče z kuřecího masa s bramborovou kaší a nokem z rukolového pesta

    Přidejte svůj komentář