0 0
Marocký čaj

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
1 l vroucí voda
1 vrchovatá lžička zelený čaj kvalitní sypaný
velká hrst máta
vrchovatá lžíce med příp. cukr
pár nitek šafrán nemusí být

Marocký čaj

Trendy:
  • 5 a méně!
  • Bezlepkové recepty
  • Levné a chutné recepty
  • Přírodní medicína
  • Vegetariánské

Máta je údajně symbolem přátelství a lásky. Není tedy vhodnějšího čaje k posezení
s rodinou či přáteli :)

  • 10 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Mátu omyjeme a dáme do konvice. Zalijeme vroucí vodou a po 2 minutách přidáme i zelený čaj a případně šafrán. Necháme stát 4 minuty a čaj slijeme. Po dalších 5 minutách přidáme med a podáváme. Pokud dáváme cukr, můžeme přidat hned k vařícímu čaji.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Hotdog s trhaným hovězím masem a karamelizovanou cibulí
další
Zapečené palačinky
předchozí
Hotdog s trhaným hovězím masem a karamelizovanou cibulí
další
Zapečené palačinky

Přidejte svůj komentář