0 0
Masová pomazánka

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Masová pomazánka

Trendy:
  • Masožrout

Skvělá příležitost, jak zpracovat zbytek pečeného masa.

  • 20 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

  • A ještě na zdobení

Postup přípravy

Sdílet

Pomazánku jsem udělala ze zbylého pečeného masa a mazala na domácí chlebík

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Zbylé upečené maso rozkrájíme na malé kousky a rozsekáme v sekáčku nebo pomeleme na mlýnku. Přidáme nahrubo nastrouhané okurky a jemně posekanou šalotku. Vmícháme změklé máslo, hořcici, výpek a ochutíme solí a kořením. Mažeme na čerstvý chléb.

2
Hotovo

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Vepřové maso na pivu
další
Pomazánka z červené řepy s vlašskými ořechy
předchozí
Vepřové maso na pivu
další
Pomazánka z červené řepy s vlašskými ořechy

Přidejte svůj komentář