0 0
Masové knedlíčky do polévky

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
400 g mleté hovězí maso
sůl
čerstvě mletý pepř
majoránka

Masové knedlíčky do polévky

Trendy:
  • Masožrout

Z mletého hovězího masa můžeme připravit knedlíčky, které nám poslouží jako základ na rychlou hovězí polévku.

  • 15 min
  • Porcí: 20
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Mleté hovězí maso osolíme, opepříme a okořeníme majoránkou. Důkladně propracujeme, aby se každý kousek ochutil a vytvoříme kuličky velkosti pingpongových míčků.

2
Hotovo

Buď je hned použijeme k přípravě hovězí polévky anebo na tácku chvíli zamrazíme a pak nasypeme do mikroténového sáčku, zavážeme a uložíme v mrazáku.

3
Hotovo

Tip:
Povolené knedlíčky vložíme do vody s oloupanou celou cibulí, 1 stroužkem česneku a 2 kuličkami nového koření a velmi pozvolným varem vaříme 40 minut. Čtvrt hodinky před dokončením varu přihodíme jemně pokrájenou zeleninu a máme rychlou polévku.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Bramborové gnocchi se špenátem vege i maso verze
další
Muffiny s arašídovým máslem
předchozí
Bramborové gnocchi se špenátem vege i maso verze
další
Muffiny s arašídovým máslem

Přidejte svůj komentář