0 0
Mátové raw bonbóny

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

100 g datle
100 g mandle
60 g brusinky
4 lžíce citrónová šťáva
3 lžíce arašídové máslo
3 lžíce agávový sirup
3 stonky máta

Mátové raw bonbóny

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Moučníky a sladká jídla
  • RAW Recepty
  • Recepty pro děti
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Máta je osvěžující chladivá bylinka, která podporuje imunitní systém.

  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Datle na několik hodin namočíme do vlažné vody, aby změkly. Potom z nich vodu slijeme a datle postupně rozmixujeme v mixéru. Pomalu přidáváme po malých dávkách i neloupané mandle a stále mixujeme. Přidáme citrónovou šťávu a arašídové máslo, agávový sirup a postupně i brusinky a mátu. Nebo vše postupně rozsekáme v elektrickém sekáčku a následně smícháme v misce. Zkoušela jsem oba způsoby a sekáček to snášel líp než mixér :)

2
Hotovo

Formu s rovnými stranami vyložíme fresh fólií a těsto natlačíme na dno. Lžící namočenou v citrónové šťávě uhladíme povrch a přikryjeme přesahující fresh fólií. Necháme odpočinout v lednici. Poté nakrájíme na požadované tvary.

3
Hotovo

Připraveno exkluzivně pro časopis Bylinky revue.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Hermelínový krém se švestkovou omáčkou, pečenými ořechy a ztraceným vejcem
další
Jasmínová rýže
předchozí
Hermelínový krém se švestkovou omáčkou, pečenými ořechy a ztraceným vejcem
další
Jasmínová rýže

Přidejte svůj komentář