0 0
Medvědí česnek v oleji

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

1 miska medvědí česnek
0.5 dl olivový olej
1 lžička sůl

Medvědí česnek v oleji

Trendy:
  • 5 a méně!
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • Přírodní medicína
  • RAW Recepty
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Tahle pasta z medvědího česneku bezvadně ochutí polévky, těstoviny nebo třeba pomazánky.

  • 15 min
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Lístečky omyjeme, důkladně osušíme a v elektrickém sekáčku nebo mixéru umixujeme s olejem a trochou soli. Uchováme ve skleničce v lednici a dle potřeby používáme do jídla. Po odebrání lžičkou povrch vždycky uhladíme, aby byl celistvý.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Kotlety zapečené s cibulí a smetanou
další
Havajský balíček z grilu
předchozí
Kotlety zapečené s cibulí a smetanou
další
Havajský balíček z grilu

Přidejte svůj komentář