0 0
Meloun Cantaloupe s parmskou šunkou

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

100 g parmská šunka
1 ks meloun Galia nebo Cantaloupe
párátka

Meloun Cantaloupe s parmskou šunkou

Trendy:
  • 5 a méně!
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • Masožrout
  • Snadné a rychlé recepty
  • Zdravé recepty

Je-li meloun zralý, poznáme podle vůně, která je, při pokojové teplotě, cítit těsně u stopky.

  • 20 min
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Meloun omyjeme, rozkrojíme napůl a půlky na měsíčky. Odstraníme semínka a odkrojíme slupku. Dužinu nakrájíme na kousky, které obalíme v plátku parmské šunky a upevníme párátkem.

Kuba

Už jako mrňous jsem se motal mamce v kuchyni. Stál jsem na židli u kuchyňské linky a "radil", co má dát do kastrolu. Ve dvou letech jsem prý tvrdil, že budu "tuchažem" a ve čtyřech upřesnil, že budu "nejlepším kuchařem na světě". Kuchařina prostě byla můj dětský sen. Kuchařem jsem se vyučil a už 4 roky sbírám zkušenosti z českých provozoven. Nakoukl jsem i pod pokličky rakouského hotelu, ale můj pobyt tam předčasně ukončila koronakrize.

předchozí
Krémová česnečka z medvědího česneku s arašídy a bagetkou
další
Kmínový chléb z droždí
předchozí
Krémová česnečka z medvědího česneku s arašídy a bagetkou
další
Kmínový chléb z droždí

Přidejte svůj komentář