0 0
Mrkvová pomazánka

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Mrkvová pomazánka

Trendy:
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Pravidelné pojídání mrkve posiluje naši imunitu.

  • 10 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Mrkev oloupeme, oškrábeme a nasrouháme na hrubém struhadle. Smícháme s citrónovou šťávou, olejem, solí a pepřem a necháme půl hodinky odstát, aby mrkev změkla. Potom smícháme se sýrem a posekanou petrželkou.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Makové muffiny bez mouky
další
Švestková přesnídávka se skořicí a jablíčky
předchozí
Makové muffiny bez mouky
další
Švestková přesnídávka se skořicí a jablíčky

Přidejte svůj komentář