0 0
Mrkvový salát s brusinkami a dýňovými semínky

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
3 větší mrkev
1 hrst dýňová semínka
1 hrst brusinky
Zálivka
2 lžíce olivový olej
1 lžička javorový sirup
z 0.5 citrónová šťáva
špetka sůl

Mrkvový salát s brusinkami a dýňovými semínky

Trendy:
  • 5 a méně!
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • RAW Recepty
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Prapůvodní mrkev nebyla vůbec oranžová. Její současnou barvu docílili šlechtěním až Holanďané během 17. století.

  • 15 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

  • Zálivka

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Mrkev oškrábeme a nastrouháme nahrubo. Zasypeme semínky a brusinkami a přelijeme zálivkou, kterou jsme vidličkou ušlehali z citrónové šťávy, oleje, sirupu a soli.

Připraveno exkluzivně pro časopis Bylinky Revue.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Tempeh po indicku s jasmínovou rýží
další
Krůtí medailonky s restovanými brambory
předchozí
Tempeh po indicku s jasmínovou rýží
další
Krůtí medailonky s restovanými brambory

Přidejte svůj komentář