Ingredience
Korpus
- 250 g datle
- 150 g mandle
- 100 g lískové oříšky
- 2 lžíce kokosový olej
- 2 lžíce citrónová šťáva
Náplň
- 1 ks mascarpone
- 1 ks cottage
- 1 lžíce rýžový sirupnebo tekutý med
- 1 lžíce citrónová šťáva
Na ozdobení
- drobné ovoce
- máta
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo | V misce smícháme cottage, mascarpone, sirup, citrónovou šťávu a necháme odležet v lednici. |
2 Hotovo | Nevlastníme speciální mixér na raw přípravu, tak nakrájíme oříšky, mandle a datle na menší kousky. Spolu s rozehřátým kokosovým tukem a citrónovou šťávou umixujeme v mixéru. Je lepší po dávkách. Umixovanou směs natlačíme do košíčků nebo misek a naplníme vychlazeným krémem. Ozdobíme ovocem a mátou a necháme vychladit v lednici. |