0 0
Okurkové lassi – ajurvédský osvěžující nápoj

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
400 ml bílý jogurt používám plnotučný
1 salátová okurka
sůl
mletý pepř
římský kmín drcený

Okurkové lassi – ajurvédský osvěžující nápoj

Trendy:
  • 5 a méně!
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • Levné a chutné recepty
  • Přírodní medicína
  • RAW Recepty
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty
Kuchyně:

Lassi je tradiční indický nápoj připravený z bílého jogurtu.
V létě skvěle osvěží a navíc upraví trávení.

  • 10 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Okurku omyjeme, oloupeme, podélně rozčtvrtíme a seřízneme semínka. Ty do nápoje nepoužijeme. Zbytek nakrájíme na kousky a hodíme do mixéru. Přidáme sůl a koření, jogurt a půl litru vlažné vody. Mixér zapneme na nejvyšší otáčky a lassi rozmixujeme do hladka.

Kuba

Už jako mrňous jsem se motal mamce v kuchyni. Stál jsem na židli u kuchyňské linky a "radil", co má dát do kastrolu. Ve dvou letech jsem prý tvrdil, že budu "tuchažem" a ve čtyřech upřesnil, že budu "nejlepším kuchařem na světě". Kuchařina prostě byla můj dětský sen. Kuchařem jsem se vyučil a už 4 roky sbírám zkušenosti z českých provozoven. Nakoukl jsem i pod pokličky rakouského hotelu, ale můj pobyt tam předčasně ukončila koronakrize.

předchozí
Krémové risotto s krevetkami
další
Salát ze zelených fazolek s balkánským sýrem
předchozí
Krémové risotto s krevetkami
další
Salát ze zelených fazolek s balkánským sýrem

Přidejte svůj komentář