0 0
Ovesné sušenky s levandulí

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
150 g jemné ovesné vločky
130 g máslo
100 g špaldová mouka celozrnná
60 g třtinový cukr
50 g slunečnicová semínka
6 stonků levandule
z 1,5 ks citrónová šťáva
z 1 ks pomerančová šťáva
1 lžíce javorový sirup
1 lžička jedlá soda
špetka sůl

Ovesné sušenky s levandulí

Trendy:
  • Moučníky a sladká jídla

Levandule je uklidňující bylinka do neklidné doby. Používejte jí
s rozumem, pokud jí přidáte do jídla moc, má mýdlovou chuť.

  • 45 min
  • Porcí: 40
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

V míse promícháme všechny suché ingredience. Rozehřejeme máslo a smícháme se všemi tekutými ingrediencemi. Potom obě směsi promísíme dohromady. Plech vyložíme pečícím papírem a z těsta tvoříme malé placičky. Upečeme v troubě vyhřáté na 170 st. C dozlatova, cca 20 minut.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Bavorské klobásky se žampióny
další
Rybí karbanátky s květákovým pyré
předchozí
Bavorské klobásky se žampióny
další
Rybí karbanátky s květákovým pyré

Přidejte svůj komentář