0 0
Parmazánová pomazánka

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Parmazánová pomazánka

Pravý parmezán nese název Parmigiano-Reggiano. Pomazánku však můžete připravit i ze sýra parmazánového typu.

  • 20 min
  • Snadné

Ingredience

  • A ještě

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Parmazán nastrouháme na jemném struhadle a smícháme s čerstvým sýrem, majonézou a prolisovaným česnekem. Dle chuti osolíme a ochutíme citrónovou šťávou.

2
Hotovo

Podáváme s čerstvým pečivem, ozdobené vlašským ořechem a petrželkou.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Slaný štrůdl se špenátem a lososem
další
Makovec s podmáslím
předchozí
Slaný štrůdl se špenátem a lososem
další
Makovec s podmáslím

Přidejte svůj komentář