0 0
Parmazánové krokety z bramborové kaše

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
460 g bramborová kaše
250 g ricotta
cca 170 g hrubá mouka
100 g sýr parmazánového typu
1 vejce
sůl
olej

Parmazánové krokety z bramborové kaše

Trendy:
  • Snadné a rychlé recepty

Bezvadný způsob, jak spotřebovat přebytečnou bramborovou kaši.

  • 35 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Studenou bramborovou kaši smícháme s ricottou, strouhaným sýrem, vejcem, troškou soli a hrubou moukou (té přidáme dle konzistence kaše). Vše smícháme.

2
Hotovo

V menším kastrolku rozehřejeme vyšší vrstvu oleje a pomocí dvou lžic tvoříme krokety. Vkládáme do rozpáleného oleje a smažíme dozlatova. Použijeme buď jako další přílohu anebo samostatně s dipem a zeleninou.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Jelení ragú s ořechovými knedlíky
další
Hrušková bublanina z pohankové mouky
předchozí
Jelení ragú s ořechovými knedlíky
další
Hrušková bublanina z pohankové mouky

Přidejte svůj komentář