0 0
Pestrý salát s cizrnou

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Pestrý salát s cizrnou

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Cizrna obsahuje 3x víc železa než maso.

  • 20 min.
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

  • A ještě

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Cizrnu slijeme a osušíme papírovými utěrkami. V malém kastrolku rozpálíme vyšší vrstvu oleje a cizrnu v něm usmažíme. Děrovanou naběračkou vylovíme a necháme odsát na ubrousku. Osolíme, okořeníme a necháme zchladnout.
Citrónovou štávu smícháme s olivovým olejem a jablečným koncentrátem a vidličkou vyšleháme.

2
Hotovo

Salát propláchneme a osušíme. Rajčátka omyjeme a přepůlíme. Zeleninu rozdělíme do dvou misek, pokapeme zálivkou, posypeme cizrnou a ozdobíme květy.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Hlívové ragú
další
Hlíva na grilu
předchozí
Hlívové ragú
další
Hlíva na grilu

Přidejte svůj komentář