Ingredience
- 1 balení směs barevných salátů s jedlými květy
- 10 cherry rajčátka
- 5 lžic olivový olej
- 3 lžíce jablečný koncentrát
- z 0,5 citrónová šťáva
A ještě
- 240 g cizrna konzervanebo uvařená
- řepkový olej
- chilli vločky
- sůl
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo | Cizrnu slijeme a osušíme papírovými utěrkami. V malém kastrolku rozpálíme vyšší vrstvu oleje a cizrnu v něm usmažíme. Děrovanou naběračkou vylovíme a necháme odsát na ubrousku. Osolíme, okořeníme a necháme zchladnout. |
2 Hotovo | Salát propláchneme a osušíme. Rajčátka omyjeme a přepůlíme. Zeleninu rozdělíme do dvou misek, pokapeme zálivkou, posypeme cizrnou a ozdobíme květy. |