0 0
Pikantní pomazánka z olomouckých tvarůžků

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Pikantní pomazánka z olomouckých tvarůžků

Trendy:
  • Snadné a rychlé recepty

Olomoucké tvarůžky se vyrábějí z netučného kyselého tvarohu.
A to bez chemie a bez lepku.

  • 15 min
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Sýr, salám, okurku, papriku, ředkvičky a 2 okurky nakrájíme na kousky. Zbylé dvě nastrouháme najemno, aby směs propojily.
Ricottu promícháme s hořčicí, nálevem z okurek, chilli omáčkou, trochou citrónové šťávy a soli. Promísíme vše dohromady a mažeme na pečivo.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Bagety
další
Těstoviny se zelím a uzeným tempehem
předchozí
Bagety
další
Těstoviny se zelím a uzeným tempehem

Přidejte svůj komentář