Ingredience
- 1 ks uzený tempeh
- 6 lžic sojová omáčka
- 2 lžíce med
- 1 ks mrkev
- 1 lžíce citrónová šťáva
- 1 ks pak choi
- chilli koření
- olej
Příloha
- jasmínová rýže
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo | Na pánvičce rozehřejeme olej s chilli kořením. Přidáme oloupanou mrkev nakrájenou na kolečka a chvilku orestujeme. Přidáme med a sójovou omáčku, rozpustíme a vložíme na kostičky nakrájený tempeh. Chvilku opékáme a před dokončením přisypeme pak choi nakrájený na kousky. Dochutíme citrónem. |
2 Hotovo | Jasmínovou rýži propláchneme několikrát vlažnou vodou, dáme do hrnce, přidáme 1 a půl násobek vody a sůl a na rozptylovači plamene vaříme pod pokličkou cca 10 – 12 minut. |