0 0
Pikantní vege ragú

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
200 g rajčatové pyré
150 g Ďobáčky
50 g mražená kukuřice
3 stroužky česnek
1 ks cibule
1 dl bílé víno
1 malá cuketa
1 ks lahůdková cibulka
1 ks zelená paprika
1 ks červená paprika
chilli koření
sůl
olej
Příloha
rýže jasmínová rýže nebo kuskus, quinoa, burlgur...

Pikantní vege ragú

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Ďobáčky jsou sójový výrobek, který bezvadně nahradí maso.

  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

  • Příloha

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Cibuli s česnekem rozkrájíme na plátky a orestujeme ve větším kastrolu na troše oleje dosklovata. Přidáme pokrájené Ďobáčky, podlijeme vínem a necháme vydusit.

2
Hotovo

Papriky a lahůdkovou cibulku rozkrájíme na kousky, cuketu podélně rozčtvrtíme a poté rozkrájíme na plátky. Zeleninu přisypeme do kastrolu. Přidáme i kukuřici. Osolíme, okořeníme chilli a zalijeme rajčatovým pyré. Naředíme ještě 1 dl vody a pár minutek podusíme.

3
Hotovo

Rýži několikrát propláchneme ve studené vodě. Doplníme jeden a půl násobkem vody čisté a osolíme. Na mírném plameni uvaříme doměkka. Od doby varu cca 12 minut.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Kopřivové lívance s dipem z mědvědího česneku
další
Marinovaná panenka na kari
předchozí
Kopřivové lívance s dipem z mědvědího česneku
další
Marinovaná panenka na kari

Přidejte svůj komentář