0 0
Pizza s masovým korpusem

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
Korpus
400 g mleté hovězí maso
1 stroužek česnek
1 žloutek
sůl
chilli koření
Obloha
100 ml rajčatové pyré
30 g čedar
2 plátky slanina
2 žampióny
1 rajče
0,5 oranžová paprika
kousek pórek
tymián
sůl

Pizza s masovým korpusem

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Masožrout
  • Snadné a rychlé recepty

Oblohu masového korpusu můžete zvolit dle svého přání.

  • 40 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

  • Korpus

  • Obloha

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Maso osolíme, okořeníme chilli, lisovaným česnekem a přidáme žloutek. Důkladně propracujeme a rozdělíme na dvě části. Z každé utvoříme co nejtenčí placku a obě položíme na pečící papír na plech. Vložíme do trouby předehřáté na 180 st. C a pečeme cca 12 minut.

2
Hotovo

Mezitím si nastrouháme sýr a na plátky nakrájíme žampióny, rajče, papriku a pórek. Předpečené korpusy potřeme rajčatovým pyré a obložíme plátkem slaniny a nakrájenou zeleninou. Okořeníme tymiánem a osolíme. Posypeme sýrem a dopečeme dalších cca 12-15 minut.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Špagety carbonara
další
Velikonoční mazanec
předchozí
Špagety carbonara
další
Velikonoční mazanec

Přidejte svůj komentář