Ingredience
Korpus
- 400 g mleté hovězí maso
- 1 stroužek česnek
- 1 žloutek
- sůl
- chilli koření
Obloha
- 100 ml rajčatové pyré
- 30 g čedar
- 2 plátky slanina
- 2 žampióny
- 1 rajče
- 0,5 oranžová paprika
- kousek pórek
- tymián
- sůl
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo | Maso osolíme, okořeníme chilli, lisovaným česnekem a přidáme žloutek. Důkladně propracujeme a rozdělíme na dvě části. Z každé utvoříme co nejtenčí placku a obě položíme na pečící papír na plech. Vložíme do trouby předehřáté na 180 st. C a pečeme cca 12 minut. |
2 Hotovo | Mezitím si nastrouháme sýr a na plátky nakrájíme žampióny, rajče, papriku a pórek. Předpečené korpusy potřeme rajčatovým pyré a obložíme plátkem slaniny a nakrájenou zeleninou. Okořeníme tymiánem a osolíme. Posypeme sýrem a dopečeme dalších cca 12-15 minut. |