0 0
Pizza se zeleninovým korpusem

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
Korpus
230 g čedar
200 g zelený chřest
150 g brokolice
2 vejce
špetka sůl
Náplň
80 g parmská šunka
60 g sýr parmazánového typu
50 g rajčatová passata
15 černé olivy
2 rajčata
čerstvá bazalka

Pizza se zeleninovým korpusem

Trendy:
  • Snadné a rychlé recepty

Skvělý tip, jak zužitkovat suroviny zbylé v ledničce :)

  • 45 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

  • Korpus

  • Náplň

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Čedar nastrouháme na jemném struhadle. Omytou brokolici a chřest nakrájíme na kousky a rozsekáme v elektrickém sekáčku nebo mixéru na sypkou drť. Přidáme k sýru společně s vejci a špetkou soli a promícháme. Plech vyložíme pečícím papírem a těsto na něj rozvrstvíme na tloušťku cca 1 cm. Vložíme do trouby vyhřáté na 180 st. C a cca 13 minut předpečeme.

2
Hotovo

Mezitím si šunku rozkrájíme na širší plátky, rajčata na půlky a také na plátky a olivy na kolečka. Sýr nastrouháme na jemném struhadle a bazalku posekáme. Předpečený korpus dle chuti ozdobíme a dopečeme při 180 st. C dalších cca 12 minut.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Makové crumble řezy s meruňkami
další
Těstoviny se žampióny
předchozí
Makové crumble řezy s meruňkami
další
Těstoviny se žampióny

Přidejte svůj komentář