Ingredience
Korpus
- 230 g čedar
- 200 g zelený chřest
- 150 g brokolice
- 2 vejce
- špetka sůl
Náplň
- 80 g parmská šunka
- 60 g sýr parmazánového typu
- 50 g rajčatová passata
- 15 černé olivy
- 2 rajčata
- čerstvá bazalka
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo | Čedar nastrouháme na jemném struhadle. Omytou brokolici a chřest nakrájíme na kousky a rozsekáme v elektrickém sekáčku nebo mixéru na sypkou drť. Přidáme k sýru společně s vejci a špetkou soli a promícháme. Plech vyložíme pečícím papírem a těsto na něj rozvrstvíme na tloušťku cca 1 cm. Vložíme do trouby vyhřáté na 180 st. C a cca 13 minut předpečeme. |
2 Hotovo | Mezitím si šunku rozkrájíme na širší plátky, rajčata na půlky a také na plátky a olivy na kolečka. Sýr nastrouháme na jemném struhadle a bazalku posekáme. Předpečený korpus dle chuti ozdobíme a dopečeme při 180 st. C dalších cca 12 minut. |