0 0
Pomazánka z červené řepy

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
200 g čerstvý sýr typu žervé
1 větší červená řepa
1 lžíce citrónová šťáva
1 lžíce olivový olej
1 lžička lahůdkové sušené droždí
1 větvička čerstvý tymián
čerstvě mletý pepř
sůl

Pomazánka z červené řepy

Trendy:
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Červená řepa je neuvěřitelně zdravá zelenina. Její konzumace zvyšuje odolnost organizmu.

  • 60 min
  • Porcí: 4
  • Středně náročné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Červenou řepu omyjeme, zbavíme kořínků, zabalíme do alobalu a upečeme v troubě při 180 st. C doměkka, cca 50 minut. Poté ji necháme chvíli zchladnout, oloupeme a nastrouháme najemno. Smícháme se sýrem, citrónovou šťávou, olejem, droždím, tymiánem a pepřem. Dle chuti osolíme.

Připraveno exkluzivně pro časopis Bylinky Revue.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Ořechové rohlíčky se špaldovou moukou
další
Špagety s avokádem
předchozí
Ořechové rohlíčky se špaldovou moukou
další
Špagety s avokádem

Přidejte svůj komentář