0 0
Prosecco s malinovým sirupem a rozmarýnou

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

300 g maliny
150 g cukr krupice
100 ml voda
6 větviček rozmarýna
Prosecco

Prosecco s malinovým sirupem a rozmarýnou

Prosecco chutná nejlíp, pokud je dobře vychlazené.

  • 25 min
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Z větviček rozmarýny otrháme spodní jehličky a napíchneme místo nich 3-4 maliny. Cukr smícháme s vodou a svaříme na polohustý sirup. Necháme vychladnout. Maliny, které nám zbyly, rozmixujeme ponorným mixérem s trošičkou vody. Přelijeme je přes cedník, abychom se zbavili semínek a šťávu pak smícháme se sirupem.

2
Hotovo

Do slavnostních sklenek nalijeme na dno trochu malinového sirupu a dolijeme vychlazeným Proseccem. Do skleniček vložíme rozmarýnové větvičky s malinami.

3
Hotovo

Vytvořeno exkluzivně pro časopis Bylinky revue.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Roládky s pestem a sušenými rajčaty
další
Sushi s mangem
předchozí
Roládky s pestem a sušenými rajčaty
další
Sushi s mangem

Přidejte svůj komentář