1 0
Pstruh lososovitý na rozmarýnu

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
2 větší chlazené půlky pstruh lososovitý
2 větší větvičky rozmarýna
1 ks bio citrón
sůl
čerstvě mletý pepř
olej

Pstruh lososovitý na rozmarýnu

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • Recepty pro děti
  • Snadné a rychlé recepty
  • Zdravé recepty

Pstruh lososovitý má růžové jemné maso. Je podobný lososovi, ale jeho maso je méně tučné.

  • 20 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Do aluminiové misky na grilování nalijeme trochu oleje. Filety pstruha otřeme vlhkým ubrouskem. Z obou stran osolíme a položíme kůží dolů. Shora opepříme, poklademe rozmarýnou a kolečky omytého citrónu. Strčíme do trouby pod rozpálený gril na cca 10 – 12 minut.

2
Hotovo

Jestli je rybya hotová poznáme podle toho, že se na ní začne srážet bílkovina.

3
Hotovo

Recept připraven exkluzivně pro časopis Zdravé recepty.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Ragú z uzeného tempehu s shitake houbičkami zapečené pod bramborovým pyré
další
Těstovinový salát s krůtím masem
předchozí
Ragú z uzeného tempehu s shitake houbičkami zapečené pod bramborovým pyré
další
Těstovinový salát s krůtím masem

Přidejte svůj komentář