Ingredience
- 2 filety pstruh lososovitý
- 30 g máslo
- citrónová šťáva
- čerstvě mletý pepř
- sůl
Salát
- 120 g čočka Beluga
- 10 cherry rajčátka
- 10 lístků medvědí česnek
- 2 stroužky česnek
- citrónová šťáva
- čerstvě mletý pepř
- sůl
- olivový olej
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo | Rybu pokapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet. |
2 Hotovo | Čočku propláchneme vodou a dáme vařit doměkka, cca 25 minut. Slijeme a smícháme s pokrájenými rajčátky a medvědím česnekem. Ochutíme solí, pepřem a citrónovou šťávou. Česnek oloupeme, nakrájíme na plátky a orestujeme jej dorůžova na troše oleje. Smícháme s čočkou. |
3 Hotovo |