Ingredience
- 1 ks listové těsto
- 140 g bílý řecký jogurt
- 20 g sýr parmazánového typu
- 10 ks žampióny
- 10 ks růžičková kapusta
- 3 vejce
- 2 stroužky česnek
- 1 ks červená paprika
- 1 malá cibule
- sůl, pepř
- olej
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo | Listové těsto, máme-li již rozválené a kulaté, vyložíme i s přiloženým pečícím papírem do koláčové formy. V ostatních případech těsto buď rozválíme a vykrojíme dle formy nebo jen vykrojíme. Forma se vymazávat nemusí, listové těsto je dost mastné. Dno propícháme vidličkou a 10 minut zapečeme v troubě vyhřáté na 180 st. C. |
2 Hotovo | Cibuli nakrájíme na drobné kostičky a orestujeme na troše oleje. Přidáme prolisovaný česnek, pokrájené žampióny, očištěné a rozčtvrcené kapustičky a kostičky papriky. Osolíme, opepříme a chviličku restujeme. Směs přemístíme na předpečený korpus. Vejce rozkvedláme s řeckým jogurtem a přelijeme přes zeleninu. Posypeme nastrouhaným sýrem a dopečeme při 180 st. C cca 15 minut. |
3 Hotovo |
2 komentářů Schovat komentáře
Mezi Ingrediencemi chybí vajíčka a řecký jogurt (množství).
Dobrý den, Ksenia, děkuji za upozornění. Už je opraveno 🙂