0 0
Quiche se žampióny a růžičkovou kapustou

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Quiche se žampióny a růžičkovou kapustou

Trendy:
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské

Růžičková kapusta obsahuje thiamin, který nás udržuje
v dobré fyzické i psychické kondici.

  • 40 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Listové těsto, máme-li již rozválené a kulaté, vyložíme i s přiloženým pečícím papírem do koláčové formy. V ostatních případech těsto buď rozválíme a vykrojíme dle formy nebo jen vykrojíme. Forma se vymazávat nemusí, listové těsto je dost mastné. Dno propícháme vidličkou a 10 minut zapečeme v troubě vyhřáté na 180 st. C.

2
Hotovo

Cibuli nakrájíme na drobné kostičky a orestujeme na troše oleje. Přidáme prolisovaný česnek, pokrájené žampióny, očištěné a rozčtvrcené kapustičky a kostičky papriky. Osolíme, opepříme a chviličku restujeme. Směs přemístíme na předpečený korpus. Vejce rozkvedláme s řeckým jogurtem a přelijeme přes zeleninu. Posypeme nastrouhaným sýrem a dopečeme při 180 st. C cca 15 minut.

3
Hotovo

Připraveno exkluzivně pro časopis Bylinky revue.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Granola naslano
další
Smoothie s kapustou
předchozí
Granola naslano
další
Smoothie s kapustou

2 komentářů Schovat komentáře

Přidejte svůj komentář