0 0
Ravioly s medvědím česnekem

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ravioly s medvědím česnekem

Trendy:
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské

Medvědí česnek je jednou
z nejsilnějších jarních bylin. Dodává sílu a zbavuje tělo toxinů.

  • 10 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Česnek oloupeme, stroužky rozmáčkneme nožem a drobně posekáme. Nahrubo posekáme také kešu. Cibulku rozkrájíme na kolečka. Rajčata zbavíme bubáků a rozkrájíme na kousky. Medvědí česnek pokrájíme na proužky. Na sporák dáme vařit osolenou vodu na ravioly. Do vroucí vody ravioly nasypeme a vaříme dle návodu, nejčastěji to bývají 3 minuty.

2
Hotovo

Do větší pánve nalijeme trochu olivového oleje, rozpálíme a nasypeme do ní kešu oříšky. Když je trochu opečeme přihodíme česnek. Ve chvíli, kdy se začne barvit dorůžova, přisypeme rajčata, zahřejeme, osolíme, opepříme a když lehce zavadnou, přisypeme cibulku. Minutu probubláme a přilijeme šlehačku. Další minutu zahříváme, přihodíme medvědí česnek a hned stáhneme z plotny.

3
Hotovo

Slijeme vodu z uvařených raviol a nasypeme je do pánve s omáčkou. Promícháme, aby se všechny obalily omáčkou. Na talířích posypeme strouhaným parmazánem.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Linecké kytičky se sklíčkem
další
Linecký koláč s marmeládou
předchozí
Linecké kytičky se sklíčkem
další
Linecký koláč s marmeládou

Přidejte svůj komentář