0 0
RAW jahodová „marmeláda“

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

250 g jahody
2 lžíce med tekutý, nebo např. rýžový sirup
2 lžíce chia semínka
1 stonek máta
1 lžíce citrónová šťáva
špetička sůl

RAW jahodová „marmeláda“

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • RAW Recepty
  • Recepty pro děti
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

I když jsou jahody slaďoučké, obsahují málo ovocného cukru.

  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Jahody omyjeme a odstraníme jim lístečky. Okapané jahody vložíme do mixéru, přidáme med, citrón a pár zrnek soli a rozmixujeme. Potom do jahodové kaše vmícháme chia semínka a pokrájenou mátu a vše vylijeme do připravené uzavíratelné nádoby. Přiklopíme a necháme v lednici ztuhnout nejlépe přes noc.

2
Hotovo

Pokud marmelády uděláte víc a hned jí nesníte, můžete jí šoupnout do mrazáku a budete mít výbornou jahodovou zmrzlinu :)

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Kuřecí maso s vůní a chutí orientu
další
Pečená dýně Hokaidó s černou čočkou a rukolou
předchozí
Kuřecí maso s vůní a chutí orientu
další
Pečená dýně Hokaidó s černou čočkou a rukolou

Přidejte svůj komentář