0 0
Raw kečup

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
6 ks sušená rajčata + lžíce oleje z rajčat nebo jiného oleje
4 ks vyzrálá rajčata
2 stroužky česnek
1 ks červená paprika
1 ks lahůdková cibulka
1 lžíce citrónová šťáva
1 lžička agávový sirup
sůl
chilli koření

Raw kečup

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • Levné a chutné recepty
  • RAW Recepty
  • Recepty pro děti
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

I když první zmínky o kečupu
z rajčat pocházejí z Ameriky,
a to okolo roku 1800, úplně první omáčka ke-čjap údajně pochází z Číny konce 17. století. Jednalo se o směs nakládaných ryb a koření.

  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Rajčata, cibulku a papriku omyjeme, z papriky vyjmeme semínka. Jsou-li rajčata hodně vodnatá, odstraníme i jejich semínka. Česnek oloupeme a nakrájíme na menší kousky.

2
Hotovo

Všechny ingredience dáme do mixéru nebo eletrického sekáčku a rozmixujeme. Dle vlastní chuti doladíme citrónovou šťávou, solí, chilli papričkou, agáve a olejem. Rozmixujeme dohladka.

3
Hotovo

Tento kečup je na rychlou spotřebu, ale tak dva dny v lednici vydrží.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Tataráček z červené řepy se lněnými krekry
další
Stromboli – pizza závin
předchozí
Tataráček z červené řepy se lněnými krekry
další
Stromboli – pizza závin

Přidejte svůj komentář