Ingredience
- 1000 g rybízmix 3 barev
- 2-3 lžíce medtekutý
- 1 jablko
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo | Rybíz omyjeme, necháme okapat a otrháme kuličky. Jablko omyjeme, oloupeme a odstraníme bubáka. Ovoce rozmixujeme s medem a propasírujeme přes cedník. |
2 Hotovo | Ideální pro sušení jsou silikonové pláty. Jde to i na pečícím papíře, ale hůř se kůže sundavá. Dřeň rozetřeme na pláty na tloušťku cca 2 mm a sušíme při 50 st. C do zatuhnutí (trvalo to 21 hodin). Pak nakrájíme rádýlkem na čtverce velikosti 5-6 cm a srolujeme do ruliček. Ovážeme provázkem a konce můžeme namočit v čokoládě. Anebo můžeme nakrájet na ruličkové bonbóny. |