0 0
Rybízová kůže

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

1000 g rybíz mix 3 barev
2-3 lžíce med tekutý
1 jablko

Rybízová kůže

Trendy:
  • Recepty pro děti
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Pokud si budete přát ovocnou kůži v raw kvalitě, snižte teplotu sušení na 45 st. C. Sušení bude trvat déle.

  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Rybíz omyjeme, necháme okapat a otrháme kuličky. Jablko omyjeme, oloupeme a odstraníme bubáka. Ovoce rozmixujeme s medem a propasírujeme přes cedník.

2
Hotovo

Ideální pro sušení jsou silikonové pláty. Jde to i na pečícím papíře, ale hůř se kůže sundavá. Dřeň rozetřeme na pláty na tloušťku cca 2 mm a sušíme při 50 st. C do zatuhnutí (trvalo to 21 hodin). Pak nakrájíme rádýlkem na čtverce velikosti 5-6 cm a srolujeme do ruliček. Ovážeme provázkem a konce můžeme namočit v čokoládě. Anebo můžeme nakrájet na ruličkové bonbóny.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Snadný meruňkový koláč
další
Jogurtový koláč s mákem a švestkami
předchozí
Snadný meruňkový koláč
další
Jogurtový koláč s mákem a švestkami

Přidejte svůj komentář