0 0
Rychlý sýrový koláč

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Rychlý sýrový koláč

Trendy:
  • Vegetariánské

Mascarpone je čerstvý italský sýr smetanové konzistence.

  • 25 min
  • Porcí: 3
  • Středně náročné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

V míse rozmícháme mascarpone s vejcem a stouhanou Goudou a Gorgonzolou. Okořeníme tymiánem, pepřem a lehce osolíme. Parmazán nastrouháme a uchováme stranou. Listové těsto rozvineme i s papírem po plechu na pečení. Na těsto rozvrstvíme sýrovou směs a ostrým nožem těsto propícháme, aby se pečením nevzdouvalo. Rajčátka rozpůlíme a rozložíme na těsto. Posypeme parmazánem.

2
Hotovo

Vložíme do trouby vyhřáté na 200 st. C a upečeme dozlatova, cca 15 minut.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Tatrankové kuličky
další
Mandlové hvězdičky s čokoládou
předchozí
Tatrankové kuličky
další
Mandlové hvězdičky s čokoládou

Přidejte svůj komentář