Ingredience
- 1 listové těsto
- 250 g mascarpone
- 60 g Gouda
- 60 g Gorgonzola
- 30 g sýr parmazánového typu
- 12 cherry rajčátka
- 2 vejce
- tymián
- čerstvě mletý pepř
- sůl
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo | V míse rozmícháme mascarpone s vejcem a stouhanou Goudou a Gorgonzolou. Okořeníme tymiánem, pepřem a lehce osolíme. Parmazán nastrouháme a uchováme stranou. Listové těsto rozvineme i s papírem po plechu na pečení. Na těsto rozvrstvíme sýrovou směs a ostrým nožem těsto propícháme, aby se pečením nevzdouvalo. Rajčátka rozpůlíme a rozložíme na těsto. Posypeme parmazánem. |
2 Hotovo | Vložíme do trouby vyhřáté na 200 st. C a upečeme dozlatova, cca 15 minut. |