0 0
Salát s krůtím masem

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Salát s krůtím masem

Trendy:
  • Masožrout
  • Snadné a rychlé recepty

Jako všechny přelomové věci,
i majonéza vznikla náhodou.
V roce 1754 ve Francii. Šéfkuchař, který byl zvyklý připravovat omáčku ze žloutků a smetany zjistil, že nemá po ruce smetanu. Nahradil jí tedy olejem :)

  • 35 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

  • Remuláda

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Těstoviny uvaříme dle návodu na sáčku v osolené vodě "al dente". Maso nakrájíme na malé kousky a orestujeme na rozpáleném oleji. Připravíme je nadvakrát, aby se opekly a ne dusily ve vlastní šťávě. Orestované kousky děrovanou naběračkou vylovíme z oleje a smícháme s těstovinami.

2
Hotovo

Papriku rozkrojíme, odstraníme semínka a nakrájíme jí na malé kousky. Okurku oloupeme, podélně rozčtvrtíme a také odstraníme semínka a nakrájíme. Cherry rajčátka rozčtvrtíme, sýr nakrájíme na drobné kostičky. Listy salátu opláchneme, osušíme a nakrájíme na kousky. Vše smícháme s vychlazenými těstovinami a masem.

3
Hotovo

Ve skleničce smícháme majolku s hořčicí, solí, pepřem, česnekovo bylinkovou solí, cukrem a citrónovou šťávou. Přelijeme přes salát a promícháme.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Skořicoví šneci
další
Risotto s brokolicí
předchozí
Skořicoví šneci
další
Risotto s brokolicí

Přidejte svůj komentář