0 0
Salát z červené řepy s jablky

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Salát z červené řepy s jablky

    Postup přípravy

    Sdílet

    Červená řepa má pro naše tělo velké množství benefitů a proto by neměla zůstávat mimo náš zájem. Zaujalo mě, že před staletími lidé, že dává slabým sílu a nesmělým odvahu.

    Na 4 porce budeme potřebovat:

    • 1 větší bulva červené řepy
    • 3 jablka
    • citronová šťáva dle chuti

    Postup:

    Řepu i jablka omyjeme, oloupáme, jablka vykrojíme. Potom vše nastrouháme na jemném struhadle a dochutíme citronovou šťávou. Pokud jsou jablíčka nevýrazné chuti, můžeme dochutit i jablečným koncentrátem. Je k dostání ve zdravé výživě. Investice do něj není zbytečná. Je výborný do salátů, sladkých jídel i k rozředění vodou jako mošt).

    Miriam

    Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

    předchozí
    Špenátový koláč
    další
    Máslové sušenky s levandulí a mandlemi
    předchozí
    Špenátový koláč
    další
    Máslové sušenky s levandulí a mandlemi

    Přidejte svůj komentář