Ingredience
- 1 svazek mrkvová nať
- 60 ml olivový olej
- 60 g kešupražené
- 3 rajčata
- hrst máta
- 1 šalotka
- z 1 ks limeta šťáva
- 1 lžíce javorový sirup
- sůl
- čerstvě mletý pepř
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo | Mrkvovou nať omyjeme, osušíme a zbavíme velkých stonků. Rozsekáme ostrým nožem na kousíčky. Rajčata omyjeme, přepůlíme a odstraníme středy se semínky. Zbytek nakrájíme na kousíčky. Mátu omyjeme, osušíme a lístečky nasekáme na kousky. Šalotku oloupeme a taky nakrájíme. |
2 Hotovo | Olej smícháme s limetovou šťávou, javorovým sirupem, solí a pepřem. Vidličkou našleháme a doladíme do příjemně výrazné chuti. Promícháme se zeleninou. Kešu nadrobno pokrájíme a smícháme s natí. |