0 0
Sardelková pomazánka

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
150 g čerstvý sýr typu žervé
100 g bílý řecký jogurt
1 balení sardelkové řezy
1 lžíce majolka
na ozdobení řeřicha
pečivo

Sardelková pomazánka

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Levné a chutné recepty
  • Masožrout
  • Snadné a rychlé recepty
  • Zdravé recepty

Sardel obecná je rybka velikosti do 15 cm, žijící ve Středozemním a Černém moři, a také v Atlantiku.

  • 15 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Sardelky vyndáme z oleje a necháme okapat. Potom nakrájíme na droboučké kousky. V míse smícháme sýr s jogurtem, majolkou na kousky sardelek. Mažeme na chléb nebo bílé pečivo a zdobíme lístečky řeřichy.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Ovocné kefírové mléko
další
Kefírové řezy
předchozí
Ovocné kefírové mléko
další
Kefírové řezy

Přidejte svůj komentář