0 0
Sendviče s tuňákovou pomazánkou

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
Na 4 sendviče
200 g čerstvý sýr typu žervé
160 g tuňák ve vlastní šťávě
1 ks mrkev
kousek celer
1 ks lahůdková cibulka
1 ks citrónová šťáva
sůl
8 plátků toustový chléb

Sendviče s tuňákovou pomazánkou

Trendy:
  • Levné a chutné recepty
  • Masožrout
  • Recepty pro děti
  • Snadné a rychlé recepty

Tuňáci jsou vyslovení atleti. Někteří z nich dokáží plavat rychlostí až 100 km/hodinu. Zajímavé je, že teplota jejich těla je vyšší než teplota okolní vody.

  • 20 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

  • Na 4 sendviče

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Mrkev a celer oloupeme a nastrouháme do mísy na jemném struhadle. Přidáme tuňákové konzervičky, ze kterých jsme důkladně vymačkali šťávu a promícháme. Přisypeme drobně pokrájenou cibulku, přidáme sýr, sůl a dochutíme citrónem.

2
Hotovo

Polovinu plátků chleba opečeme v toustovači a použijeme je jako základnu, na kterou namažeme pomazánku. Přiklopíme neopečenými plátky, které můžeme kreativně ozdobit, případně i horní plátky můžeme opéct.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Krůtí roláda s kešu ořechy a hráškovým pyré
další
Ředkvičkový krém
předchozí
Krůtí roláda s kešu ořechy a hráškovým pyré
další
Ředkvičkový krém

Přidejte svůj komentář