Ingredience
- 1 ananas
- 200 g kuřecí prsní řízky
- 200 g mrkev
- 150 g jasmínová rýže
- 2 jarní cibulka
- 1 chilli paprička
- 40 g kešu
- 2 stroužky česnek
- 2 lžíce sojová omáčka
- 1 lžíce sezamový olej
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo | Dejte vařit rýži. Opravdu stojí za to mít rýžovar, který přípravu velmi usnadní a rýže se v něm dělá mnohem lépe, než v hrnci. |
2 Hotovo | Osmažíme nadrobno nakrájený česnek a postupně přihodíme maso, poté kešu, mrkev a chilli. 5 minut smažíme. |
3 Hotovo | Rýži a jarní cibulku nakrájenou na kolečka přihodíme do pánve. Sezamový olej promícháme se sojovou omáčkou a rýži zalijeme. |
4 Hotovo | Vydlabeme ananas a nakrájíme jej na kostky, které přidáme na pánev, přimícháme a hotovo. |