0 0
Špagetová omeleta

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Špagetová omeleta

    Postup přípravy

    Sdílet

    Určitě to už někdy zažil každý z vás. Uvařit oběd nebo večeři z lednice, která zívá nudou. A mě čeká navíc vařit pro děsnýho mlsouna.

    Na 2 porce budeme potřebovat:

    • špagety – asi 3 cm snopek syrových špaget nebo misku uvařených
    • 60 g slaniny
    • 2 celé listy pórku
    • pár špenátových listů
    • 1 rajče
    • 1/2 chilli papričky
    • 20 g sýru parmazánového typu
    • 3 vejce
    • sůl
    • olej

    Postup:

    Ve vroucí osolené vodě uvaříme špagety dle návodu. Slaninu nakrájíme na kostičky a na troše oleje orestujeme. Přidáme na kousíčky nakrájenou chilli papričku, spařené, oloupané a odsemínekované rajče, natrhané špenátové listy a nakrájený pórek. V misce smícháme vejce, sůl, nastrouhaný sýr a přidáme i slité špagety. Promícháme a vylijeme na slaninu. Promícháme a opékáme. Když už je omeleta od spodu zlatavá, obrátíme jí palačinkovou obracečkou a opečeme ještě z druhé strany.

    Miriam

    Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

    předchozí
    Tofu s houbičkami shiitake a bylinkovými brambory
    další
    Barevný mrkvový salát
    předchozí
    Tofu s houbičkami shiitake a bylinkovými brambory
    další
    Barevný mrkvový salát

    Přidejte svůj komentář