0 0
Špagety s omáčkou z tomatů a ančoviček

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Špagety s omáčkou z tomatů a ančoviček

Trendy:
  • Snadné a rychlé recepty

Ančovičky jsou bohaté na železo a bílkoviny.

  • 15 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

  • Příloha

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Špagety dáme vařit do většího množství osolené vody. Promícháme, aby se nám neslepily a vaříme dle návodu.

2
Hotovo

Mezitím si na pánvi rozpálíme olej a orestujeme na něm posekanou cibuli a česnek dosklovata. Přidáme pokrájené ančovičky a zalijeme drcenými rajčaty. Okořeníme chilli vločkami a přidáme malá rajčátka překrájená na čtvrtky. Promícháme a tři minutky dusíme. Přisypeme strouhaný sýr a posekanou bazalku. V pánvi promísíme se špagetami a hned podáváme.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Salát z řapíkatého celeru s hroznovým vínem
další
Rajčatový salát se sýrem a zakysanou smetanou
předchozí
Salát z řapíkatého celeru s hroznovým vínem
další
Rajčatový salát se sýrem a zakysanou smetanou

Přidejte svůj komentář