Ingredience
- 200 g mražený špenát listyšpalíčky
- 100 ml šlehačka
- 80 g sýr Gervais
- 50 g sýr parmazánového typu
- 4 sušená rajčata
- 3 stroužky česnek
- 1 malá cibule
- chilli vločky
- sůl
- olivový olej
Těstoviny
- 200 g špagety
- sůl
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo | Do vroucí osolené vody dáme vařit špagety a postupujeme dle návodu na sáčku. |
2 Hotovo | Do větší pánve kápneme trochu oleje a orestujeme na něm dosklovata posekanou cibuli s česnekem. Přidáme povolený špenát a přikryjeme pokličkou. Když se špenát rozpustí, přidáme pokrájená sušená rajčata a dle chuti sůl a chilli vločky. Zalijeme šlehačkou a přimícháme také čerstvý sýr. Když se vše propojí, vsypeme i nastrouhaný parmazán. |
3 Hotovo | V této chvíli už by měly být uvařené i špagety, tak je slijeme a okamžitě vmícháme do připravené omáčky. Hned podáváme. |