Ingredience
- 20 švestky
- 3 jablka
- 1 lžíce citrónová šťáva
- 0,5 lžičky skořice
- dle chuti rýžový sirup
- špetička sůl
Postup přípravy
Připraveno v MioMatu
Příprava krok za krokem
1 Hotovo | Jablka omyjeme, loupeme, vykrájíme jádřince a nakrájíme je na kostičky. Švestky omyjeme a vypeckujeme. Vše nasypeme do MioMatu, přidáme citrónovou šťávu, sůl, skořici a dolijeme vodou mezi rysky "min/max". Přiklopíme pokličkou a stiskneme tlačítko "Mash/Soup". |
2 Hotovo | Hotovou přesnídávku dle chuti osladíme rýžovým sirupem a můžeme hned konzumovat. Anebo jí naplnit do malých vyvařených skleniček, uzavřít a sterilizovat 20 min při 85 st. C. |
3 Hotovo | Pokud MioMat nemáte, můžete přesnídávku uvařit v hrnci a rozmixovat ponorným mixérem. |