0 0
Švestková přesnídávka se skořicí a jablíčky

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
20 švestky
3 jablka
1 lžíce citrónová šťáva
0,5 lžičky skořice
dle chuti rýžový sirup
špetička sůl

Švestková přesnídávka se skořicí a jablíčky

Trendy:
  • Moučníky a sladká jídla
  • Recepty pro děti

Švestková přesnídávka se skořicí a jablíčky, bezvadná pochoutka pro sychravé dny.

  • 35 min
  • Porcí: 5
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Připraveno v MioMatu

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Jablka omyjeme, loupeme, vykrájíme jádřince a nakrájíme je na kostičky. Švestky omyjeme a vypeckujeme. Vše nasypeme do MioMatu, přidáme citrónovou šťávu, sůl, skořici a dolijeme vodou mezi rysky "min/max". Přiklopíme pokličkou a stiskneme tlačítko "Mash/Soup".

2
Hotovo

Hotovou přesnídávku dle chuti osladíme rýžovým sirupem a můžeme hned konzumovat. Anebo jí naplnit do malých vyvařených skleniček, uzavřít a sterilizovat 20 min při 85 st. C.

3
Hotovo

Pokud MioMat nemáte, můžete přesnídávku uvařit v hrnci a rozmixovat ponorným mixérem.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Mrkvová pomazánka
další
Hrášková pomazánka s kešu
předchozí
Mrkvová pomazánka
další
Hrášková pomazánka s kešu

Přidejte svůj komentář