Ingredience
Tataráček
- 2 balení olomoucké tvarůžky
- 2 lžíce majonézanebo tofunéza
- 2 lžíce kečup
- 1 lžíce sladká paprika
- 1 lžička worchester
- 1 lžička plnotučná hořčice
- 1 ks cibule
- 1 ks lahůdková cibulka
- 1 ks kyselá okurka
- drcený kmín
- mletý pepř
- petrželka
Topinky
- chléb
- česnek
- olej
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo | Tvarůžky rozstrouháme na jemném struhadle, přidáme jemně pokrájenou cibuli, okurku a cibulku. Přidáme i majonézu, kečup, hořčici, worchestr, petrželku a koření. Zamícháme, aby se nám ingredience propojily a necháme chvíli uležet v uzavřené dóze v lednici. |
2 Hotovo | Krajíčky staršího chleba smažíme na pánvi na troše oleje dozlatova a pak potíráme česnekem. Na hotové topinky mažeme hotový tataráček. |