Ingredience
- 450 g hovězí válečekfalešná svíčková
- 2 žloutek
- 2 lžíce olivový olej
- 2 kečup
- 2 plnotučná hořčice
- 2 lžíce pažitkaposekané
- 1 malá cibule
- 1 stroužek česnek
- 1 lžička sladká paprika
- dle chuti pálivá paprika
- 0,5 lžičky drcený kmín
- dle chuti sůl
- dle chuti čerstvě mletý pepř
A ještě
- chléb
- česnek
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo | Z masa odstraníme případné blány a tučné kousky a pomeleme na strojku, posekáme v elektrickém sekáčku nebo naškrábeme ostrým nožem. Smícháme se žloutky, olejem, jemně pokrájenou cibulkou a prolisovaným česnekem. Ochutíme kečupem, hořčicí, solí a kořením v množství dle vlastní chuti. Nakonec vmícháme pokrájenou pažitku. |
2 Hotovo | Plátky chleba buď opečeme na pánvi na oleji anebo nasucho v topinkovači. Topinky potřeme česnekem a navrstvíme na ně připravený tataráček. |
3 Hotovo |