0 0
Tempura z bylin

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
Těstíčko
2 lžíce hladká mouka
2 lžíce kukuřičná mouka
1 ks vejce
dle chuti sůl
trocha studená voda
A ještě
hrst pampeliška listy
hrst řebříček listy
hrst jitrocel listy
řepkový olej

Tempura z bylin

Trendy:
  • Levné a chutné recepty
  • Recepty pro děti
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Řebříček je konejšivou bylinkou pro naše trávení.

  • 35 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

  • Těstíčko

  • A ještě

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Listy omyjeme studenou vodou a řádně osušíme čistou utěrkou.

2
Hotovo

Z mouky, vejce, ledové vody a soli umícháme hladké těstíčko. V kastrolku rozehřejeme vyšší vrstvu oleje. Listy namáčíme v těstíčku a smažíme v oleji dozlatova.

3
Hotovo

Připraveno exkluzivně pro časopis Bylinky revue.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Jarní bramborový salát s pampeliškovými kapary
další
Rukolové lívanečky
předchozí
Jarní bramborový salát s pampeliškovými kapary
další
Rukolové lívanečky

Přidejte svůj komentář